Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

In eerdere blogs refereerden we al aan het online in beeld blijven. Als netwerk en social media expert was het voor ons een logische stap om Online Netwerktraining te lanceren! Sinds de start van Blickfång Communicatie verzorgden we trainingen, workshops en seminars over de inzet van LinkedIn. Helemaal in het tijdperk van de corona pandemie is het vergroten van je zakelijke netwerk met LinkedIn van groot belang. Tijd voor een nieuwe stap dus!

Met de lancering van Online Netwerktraining zijn de trainingen, workshops en seminars geprofessionaliseerd en steken we in op nieuwe doelgroepen. Denk hierbij aan grotere bedrijven , maar ook werving en selectiebureaus die het online CV van de kandidaten naar een hoger plan willen brengen . Als bedrijf wil je goed en professioneel voor de dag komen en veel bedrijven hebben hiervoor een goede bedrijfspagina op LinkedIn neergezet.  In de praktijk blijkt dat niet alle collega’s hier wat mee doen, of ze weten niet precies hoe of wat.

Voor werving en selectiebureaus is het ook belangrijk om er voor te zorgen dat de collega’s goed gebruik maken van LinkedIn. Naast het delen van de vacatures die ze in de portefeuille hebben moet en de kandidaten ook goed voor de dag komen. Niet iedereen is zich er van bewust dat zij een uitgebreid netwerk hebben en ook niet dat zij met LinkedIn dit kunnen uitnutten.

Online Netwerktraining

Het ‘online’ staat voor het netwerk, maar ook voor de trainingen an sich. Op dit moment is het lastig om bij elkaar te komen. Dus naast de mogelijkheid om op locatie een training of workshop te verzorgen, doen we dat ook online. Met de inzet van MS Teams, of een online kanaal wat jij als opdrachtgever gebruikt, kan iedereen ongeacht de locatie, te gast zijn.

Meer over de inhoud en de doelen (die aangepast worden naar de wensen van de opdrachtgever) kan je terug vinden op de website. Voor vragen kan je daar ook terecht of stuur een bericht via de contactpagina!

Linkedin Workshop Blickfang Communicatie

afbeelding: Loko Cartoons