blickfång; något som fångar uppmärksamheten
eyecatcher; that which catches the attention

 

Over Blickfång Communicatie

Foto: Frank Muller

Als oprichter heeft Arjan Moerman veel ervaring opgedaan in de wereld van de IT als consultatief  commerciant in onder andere de zorg en (semi-overheid) en vervolgens het MKB. De stap naar online marketing ging per toeval en beviel goed. Na een geruime tijd de taken tussen het strategisch accountmanagement en het bedenken en uitvoeren van online uitingen van relaties te hebben gecombineerd, was de volgende stap logisch.

Inmiddels staat Blickfång Communicatie bekent als een creatief online media bureau, de ideale mix tussen commercie en marketing, we kennen beide werelden! Hoe profileer je online jouw bedrijf en behaal je daarmee meer naams- en/of merkbekendheid? Blickfång denkt met je mee, creëert, verzorgt en neemt je de zorgen uit handen! Gezond nadenken, no-nonsense en beide voeten op de vloer is waar we voor staan!

Kortom, we zorgen dat online ‘de blik’ gevangen wordt én op jouw bedrijf wordt gericht!

Naast het verzorgen van de uitingen op social media geeft Blickfång Communicatie ook trainingen, workshops en masterclasses. Ook is Arjan met regelmaat gastspreker op netwerkbijeenkomsten en evenementen.

Blickfång, blik vangen?

De eerste vraag bij kennismakingen is ‘Waar komt die naam vandaan?’ Een logische vraag met een niet alledaagse naam.

Het begon met het idee dat de naam moet passen bij dat wat het bedrijf doet. ‘Iets met marketing, social media, advertising, online.’ Zo’n beetje alles wat je hierbij verzint is al bedacht, helemaal als je er .nl achter zet. Over een ander boeg dan maar; wij zorgen er voor dat de doelgroep van onze klanten de blik op hen richt, dus dat de blik gevangen wordt. Blik vangen dus. Om daar nou een bedrijfsnaam van te maken is ook zo wat en de Dunglish vertaling ‘Can Catch’ evenmin, Eye Catcher is al door velen bedacht en op net zoveel url-manieren geclaimd.

De voorliefde voor Zweden bood uitkomst, de uitdrukking blik vangen bestaat in het Zweeds.

Blickfång:
synfält; något som fångar uppmärksamheten
visual field; that which catches the attention

Dat wat de aandacht trekt, dat is dus wat we doen, voor jou! Hoe anderen er over denken kan je lezen in de referenties. Naast het ‘normale’ werk voor onze relaties doen we nog meer. Blickfång Communicatie hecht waarde aan goede netwerken en verliest het maatschappelijk verantwoord ondernemen niet uit het oog, lees hier wat we nog meer doen!

Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten die met Blickfång Communicatie worden aangaan, zijn de algemene voorwaarden van Blickfång Communicatie van toepassing. Deze kan kunnen worden nagelezen via deze link.

 

 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.