Social Media als uithangbord

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht!

ADVERTEREN VIA SOCIAL MEDIA

Je hebt de kanalen voor social media voor elkaar, maar je wilt meer fans. Of je wilt je dienst of product beter op de kaart zetten. Social media is ideaal voor een online marketing campagne. De unieke targeting-opties en het ‘betalen voor resultaat’ model zijn voor veel bedrijven, organisaties en merken de belangrijkste redenen om een deel van hun advertentiebudgetten in te zetten voor social media advertising.

Een event of bijvoorbeeld een prijsvraag op Facebook zijn leuk, maar voldoende- en de juiste  deelnemers zijn belangrijk. Een bedrijfspagina of ‘group’ op LinkedIn is natuurlijk pas echt interessant als je doelgroep deze ook weet te vinden. En voor meer volgers op Instagram of Twitter kun je op een gegeven moment niet meer alleen putten uit je bestaande database. Adverteren vormt vaak de katalysator van een goede social media campagne.

Welke vorm van adverteren het beste bij je past bekijken we samen, wij zorgen voor de content en dat de pijlen op de juiste doelgroep gericht wordt. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.