Social media

ja, daar moeten we wel wat mee…

Social Media

Je realiseert je heus wel dat jouw bedrijf of organisatie actief aanwezig moet zijn op een of meerdere social media kanalen. Met een aantal updates per week zorg je er immers voor dat mensen over je praten, je artikel of aanbieding delen en zo doorklikken naar je website. Kortom, je netwerk vergroten! Maar het kost aandacht én tijd; Je wilt tenslotte professioneel overkomen en geen onzin berichten versturen. Één kleine ‘uitdaging’: het ontbreekt aan tijd om alles bij te houden. Eigenlijk is er ook niemand binnen jouw organisatie die het er ‘even’ bij kan doen, of ja, het kan wel… maar dan blijft het echte werk van die collega liggen. En om er nu iemand voor aan te nemen…

Wij zijn dagelijks in de weer met- en houden we van social media. We houden ons actief bezig met het versturen van berichten, tweets en updates, we reageren op reacties, verzorgen blogs, bedenken acties en maken (met partners) foto’s en video’s. Dit alles om te zorgen dat de blik van jouw doelgroep op jou gericht wordt! Wij versturen in overleg met jou met regelmaat of zelfs dagelijks een aantal berichten, reageren op – en beantwoorden vragen of zetten ze door naar je.

Nu wordt dit werk in een bedrijf vaak uitgevoerd door eigen medewerkers, de vraag is of je ‘dit moet willen.’ De relatieve kosten van eigen medewerkers liggen misschien niet hoog. Echter kunnen zij de tijd die aan social media wordt besteed niet aan de kernactiviteiten besteden. Van de andere kant, geen uitingen is minder naams- en merkbekendheid en levert minder tijd en aandacht op voor het echte werk… en dus minder omzet op. Uitbesteden dan wel begeleiding is dus het overwegen waard!!!

Adverteren op sociale media

Sociale media als Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube bieden allemaal een optie om te adverteren. Genoeg mogelijkheden dus, maar waar te beginnen, wat sluit aan bij de propositie? Wij helpen graag bij het neerzetten van een doelgerichte sociale media campagne.

Meer weten over sociale media?

Wil je meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van sociale media? We gaan graag met je in gesprek, laat een berichtje achter op de contactpagina en we nemen contact met je op!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.