naast het blik vangen

ondernemen doe je ook voor- en met anderen!

Naast het ‘normale’ ondernemen en werk voor onze relaties doen we nog meer. Blickfång Communicatie hecht waarde aan goede netwerken en verliest het maatschappelijk verantwoord ondernemen niet uit het oog. Hieronder een kort overzicht;

MKB Wijchen

MKB Wijchen stelt de ondernemer centraal en biedt meerwaarde door kennis te delen, elkaar business te gunnen en de (gemeentelijke) lobby te voeren namens ondernemers. Een gemotiveerde club mensen die graag ondernemen en tezamen een belangrijk regionaal netwerk vormen, waar we natuurlijk lid van zijn!

Sinds maart 2018 is Arjan Moerman vanuit Blickfång Communicatie voorzitter van het bestuur van MKB Wijchen.

BNI Traianus

Business Network International (BNI) is ’s werelds grootste zakelijke netwerk- en bedrijfsverwijsorganisatie. Bij BNI bundelen ondernemers in de regio hun krachten en komen wekelijks bijeen. Het krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan als verkoopteam, prijst elkaars diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat het netwerk sterk kan groeien.

Na in het verleden al eens lid te zijn geweest voor een werkgever is Arjan Moerman in juli 2018 opnieuw lid geworden van BNI Traianus in Nijmegen. Naast het lidmaatschap vervult hij ook de taken van Media Manager en Trainingscoördinator.

Centrum Management Wijchen

centrum management wijchen

In maart 2012 is de stichting Centrum Management Wijchen (CMW) opgericht. Het centrummanagement is een samenwerkingsverband van diverse partijen in het centrumgebied van Wijchen, met als doel het economisch functioneren van het centrum te versterken. Het Centrum Management Wijchen bestaat uit een bestuur, een centrummanager, straatvertegenwoordigers en zes werkgroepen.

Vanuit het bestuur van MKB Wijchen is Arjan Moerman afgevaardigd als bestuurslid van Stichting Centrum Management Wijchen (CMW).

 

Open Coffee Wijchen

Samen met Prode organiseerden we van 2016 t/m 2018 de netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Wijchen. De bijeenkomsten worden elke laatste woensdag van de maand tussen 9 en 11 uur gehouden en zijn een informele, vrijblijvende contact- en netwerkmogelijkheid voor ondernemers uit de regio Wijchen en Nijmegen.
Als mede-organisator en sponsor namen wij natuurlijk de online media voor onze rekening. Zo zorgden we ervoor dat men nog beter kan ondernemen!
Inmiddels hebben we de organisatie overgedragen aan andere enthousiaste lokale ondernemers

 

 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×