naast het blik vangen

ondernemen doe je ook voor- en met anderen!

Naast het ‘normale’ ondernemen en werk voor onze relaties doen we nog meer. Blickfång Communicatie hecht waarde aan goede netwerken en in contact blijven met andere ondernemers. Hieronder een kort overzicht;

NIETVRIJBLIJVEND.nl

Kun je even meekijken? Wat vind jij daar nu van? Is goed voor je portfolio. Betaal ik je pizza…. Stop met het weggeven van je expertise en begin uren te factureren. Net als je accountant, advocaat en personal trainer. Voor niets gaat de zon op. Samen met Michiel Heijmans richtte Arjan NIETVRIJBLIJVEND.nl op; we kijken met je mee, praten met je over je business, je marketing, sales, strategie en hoe je met jouw doelgroep omgaat. Dat doen we graag, maar niet vrijblijvend.

BNI Traianus

Business Network International (BNI) is ’s werelds grootste zakelijke netwerk- en bedrijfsverwijsorganisatie. Bij BNI bundelen ondernemers in de regio hun krachten en komen wekelijks bijeen. Het krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan als verkoopteam, prijst elkaars diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat het netwerk sterk kan groeien.

Na in het verleden al eens lid te zijn geweest voor een werkgever is Arjan Moerman in juli 2018 opnieuw lid geworden van BNI Traianus in Nijmegen. Naast het lidmaatschap vervulde hij ook de taken van Voorzitter, Media Manager, Trainingscoördinator en Bezoekershost. De functies/rollen binnen BNI wisselen elk jaar.

MKB Wijchen

MKB Wijchen stelt de ondernemer centraal en biedt meerwaarde door kennis te delen, elkaar business te gunnen en de (gemeentelijke) lobby te voeren namens ondernemers. Een gemotiveerde club mensen die graag ondernemen en tezamen een belangrijk regionaal netwerk vormen, waar we natuurlijk lid van zijn!

Van maart 2018 tot april 2020 was Arjan Moerman vanuit Blickfång Communicatie voorzitter van het bestuur van MKB Wijchen. Vanaf februari 2022 maakt Arjan deel uit van de marketingcommissie.

Bedrijvenverenigingen Bijsterhuizen en Wijchen-Oost

Gezamenlijk vormen deze twee bedrijventerreinen de grootste en krachtigste terreinen van Gelderland en de regio Nijmegen-Wijchen. Gelegen op een strategische plek en daarmee goed bereikbaar vanaf de A50 en A73. Logistiek gezien voor veel multinationals een perfecte locatie en de poort richting Duitsland.

Vanaf april 2020 t/m april 2022 was Arjan Moerman in opdracht van de bedrijvenverenigingen verantwoordelijk voor het bedrijvenparkmanagement van Bijsterhuizen en Wijchen-Oost.

Open Coffee Wijchen

Samen met Prode organiseerden we van 2016 t/m 2018 de netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Wijchen. De bijeenkomsten worden elke laatste woensdag van de maand tussen 9 en 11 uur gehouden en zijn een informele, vrijblijvende contact- en netwerkmogelijkheid voor ondernemers uit de regio Wijchen en Nijmegen.
Als mede-organisator en sponsor namen wij natuurlijk de online media voor onze rekening. Zo zorgden we ervoor dat men nog beter kan ondernemen!
Inmiddels hebben we de organisatie overgedragen aan andere enthousiaste lokale ondernemers.

 

 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.