Strategie

van idee tot plan

Strategie

Hoe maak jij als bedrijf het verschil tussen aanwezig zijn en online presenteren en daarmee presteren? Schieten met hagel in de hoop dat je wat raakt is niet effectief, met een strategie kom je verder. Blickfång helpt je bij het maken van de juiste strategische keuzes in de online wereld. De offline communicatie verliezen we niet uit het oog, zodat je je optimaal presenteert naar de buitenwereld. Een heldere online strategie zorgt ervoor dat mensen in beweging wordt gebracht.

In het vizier

Wil je de blik van jouw doelgroep vangen dan moet je goed bedenken wat je wilt. Wat wil je vertellen en aan wie. Of het nu gaat om de diensten die je aanbiedt, een nieuw product een nieuwe website, meer volgers of meer merk- of naamsbekendheid, je moet je altijd afvragen wie de doelgroep is. Wij helpen je dit goed te positioneren door met je in gesprek te gaan en antwoorden te vinden op alle vragen. Een scherpschutter drukt ook niet zomaar af, focus is essentieel!

Scherpstellen

Wat wil je vertellen, aan wie en hoe zorg je dat de blik op jou wordt gericht? Naar aanleiding van een gesprek met jou gaat Blickfång Communicatie aan de slag met het bedenken van de visie en strategie en zorgen dat er een concreet plan komt. Natuurlijk voeren we dat ook graag voor je uit. Dan kan jij je concentreren op daar waar je goed in bent!

 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.