Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

Tijdens de Mini Beurs van Open Coffee Wijchen op woensdag 24 april 2019 is Blickfång Communicatie ook aanwezig. Tijdens deze beurs kijken we met de bezoekende ondernemers naar de inzet van social media van het bedrijf. Aangezien dat wel heel erg voor de hand ligt hebben we besloten iets extra’s te doen; een Quickscan LinkedIn. 

Quickscan LinkedIn

Want, is jouw LinkedIn al om te zoenen? Maak je überhaupt gebruik van LinkedIn om je netwerk te vergroten, laat staan om jouw volgers te vertellen wat jou zakelijk bezig houdt? Met de Quickscan LinkedIn kijken we samen naar jouw profiel wat er (nog) beter kan, ook een blick op het bedrijfsprofiel wordt niet vergeten! Natuurlijk kijken we aandachtig, maar we letten wel op de tijd, er zijn immers aardig wat bezoekers en we hebben maar twee uur. Je kan naar aanleiding van de quickscan Linkedin altijd nog besluiten om een keer een afspraak met ons te maken, dan nemen we desgewenst ook de profielen van jouw collegae door.

Mini Beurs OC Wijchen

De Minibeurs van Open Coffee Wijchen is een kleine beurs voor ondernemers. Tijdens deze Mini Beurs presenteren ondernemers zich aan de bezoekers. Open Coffee Wijchen introduceerde dit  in augustus 2012 en het aantal positieve reacties nodigden bijzonder uit om het vaker te doen! Inmiddels vindt minimaal twee keer per jaar een minibeurs plaats. Voor Blickfång Communicatie is het een mooi weerzien; “Na een aantal jaar mede-organisator te zijn geweest van Open Coffee Wijchen, weet ik hoe leuk en vooral nuttig de Mini Beurs kan zijn. Ik ben ook erg blij dat Marcel Weber met Bij Edison het concept een vervolg geeft. Een mooie opportuniteit voor Blickfång om ons weer eens te laten zien op dit event!’ zo motiveert Arjan Moerman zijn aanwezigheid op de beurs.

De Mini Beurs begint om 9u00 bij Bij Edison aan de Edisonstraat 1b in Wijchen en duurt tot 11u00. Graag tot de 24e!