Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

Op woensdag 6 februari geeft Arjan Moerman namens Blickfång Communicatie een presentatie bij Open Coffee Beuningen over netwerken. Arjan is hiervoor benaderd door Claudia Teunissen en Albert Roelen, die sinds enkele maanden de organisatie van deze netwerkbijeenkomsten vormen.

Claudia en Arjan kennen elkaar nog uit de periode dat Arjan mede-organisator was bij ‘de buren’ van Open Coffee Wijchen. Al vaker hadden ze informeel gesproken over de kunst van het netwerken, waar Claudia als eigenaar van Gastvrije Evenementen ook ruime ervaring in heeft. “Vaak zijn nieuwe bezoekers van netwerkbijeenkomsten een beetje zoekende. Ook bij Open Coffee Beuningen zag ik dat terug, eender als destijds in Wijchen. Sommige ondernemers hebben er wat moeite mee om nieuwe contacten te leggen en dit soort bijeenkomsten zijn hier juist een uitgelezen gelegenheid voor.” aldus Arjan. Nadat Claudia en Albert de organisatie van de Beuningse bijeenkomsten op zich hadden genomen, was het idee om er eens extra aandacht aan te besteden dus snel geboren.

Over Open Coffee Beuningen

open coffee beuningen social media

De netwerkbijeenkomsten in Beuningen worden al een aantal jaren georganiseerd voor en door ondernemers uit Beuningen. Na eerder op verschillende locaties te hebben bezocht is Droom! Beuningen inmiddels de thuishaven geworden. De bijeenkomsten zijn in de regel op de 1e woensdag van elke maand bij Droom! maar een enkele keer wordt er ook een bedrijfsbezoek georganiseerd. De bijeenkomsten worden veelal bezocht door wat kleinere MKB-ers en ZZP-ers die onder het genot van een kop koffie of thee met elkaar kennismaken dan wel kennismaken.

De bijeenkomst van 6 februari begint om 9.00 uur, als gezegd bij Droom! (klik op de link voor de routebeschrijving). De presentatie begint rond 9.30 uur. Natuurlijk is er daarna ruim voldoende tijd om bij te praten en vragen te stellen. Omstreeks 11.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd. Dit kan via Facebook, bijkomend voordeel is dat je jezelf en je bedrijf hiermee ook alvast een beetje op de kaart zet. Social media is natuurlijk immer ook een beetje netwerken!

Graag tot dan!
Arjan