Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

Als ondernemer kijk je natuurlijk rond in de plaats waar je gevestigd bent. Wijchen is niet zomaar een keuze geweest. Behalve een veelzijdige gemeente is het een plek met het grootste bedrijventerrein in de regio, Bijsterhuizen, biedt het een echt ondernemersklimaat. dat er zo’n 3.500 ondernemingen gevestigd zijn in de gemeente zegt wel wat. Een ander aspect is de Ondernemers Awards Wijchen.

Een event van, voor en door ondernemers. Met steun van onder andere de gemeente en ondernemers als sponsor. In juli heeft voorzitter Jeroen de Laat van het bestuur Blickfång Communicatie benaderd om ook een bijdrage te leveren. Na een prettig gesprek met hem en mede bestuurslid Wendy van Cuijk waren we er snel uit.

Blickfång Communicatie biedt als sponsor haar diensten aan waar het gaat om online advies en social media. Dit om, in aanloop, het congres onder de aandacht te brengen en op te roepen tot nomineren. Daarnaast natuurlijk ook het verkondigen van het nieuws en de inzet om sponsoren te vinden voor Ondernemers Awards Wijchen.

Bij dezen dus maar gelijk de vraag; Ben je ondernemer in de gemeente Wijchen? Meld je dan aan als sponsor voor dit event op 12 november 2019 in De Meshallen!