LinkedIn Workshop

met je team hands-on aan de slag!

LinkedIn Workshop op locatie of online

Als bedrijf wil je goed en professioneel voor de dag komen en daar doe je natuurlijk hard je best voor. Een goed middel om je netwerk te vergroten (en daarmee je naams- en merkbekendheid) is LinkedIn. Ondanks dat velen hier al gebruik van maken is het vaak toch een beetje houtje-touwtje. Niet alle collega’s doen mee, of ze weten niet precies hoe en wat. Wij bieden uitkomst; met de LinkedIn Workshop!

Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers in zo’n 2,5 uur inzicht in wat LinkedIn is en hoe ze dit kunnen inzetten. De medewerkers gaan ieder een eigen Linkedin-profiel aanmaken dan wel het al bestaande LinkedIn-profiel aanpassen en volledig maken tot “zeer professioneel” niveau (bij LinkedIn het hoogst haalbare). Deze workshop is dus geschikt voor ondernemers die, samen met het team, willen leren LinkedIn zakelijk (beter) te gaan inzetten.

online linkedin training workshop hormes bouwmarkt

Online Workshop LinkedIn

Locatie?

We maken het je extra makkelijk; Aangezien het niet altijd handig is om met z’n allen naar een trainingslocatie te gaan, komen wij naar je toe! In deze tijden is het niet altijd even handig (of verstandig) om bij elkaar te gaan zitten, daarom verzorgen we de trainingen ook online! Desgewenst kan deze ook achteraf nog bekeken worden, dan zorgen we ervoor dat de training wordt opgenomen!

Wat komt er aan bod?

  • Waarom online netwerken
  • LinkedIn in het kort
  • Analyse profiel van een cursist om van elkaar te leren met tips & trics
  • Uitleg over LinkedIn (welke functies zijn er)
  • LinkedIn basisstrategie
  • Het maken van- en reageren op berichten
  • Zoeken via LinkedIn en geavanceerd zoeken zowel op personen als in vacatures
  • En vooral!!! Aan de slag met je profiel
  • In overleg kan er ook rekening gehouden worden met specifieke wensen zoals bijvoorbeeld bedrijf- of showcasepagina’s

Voor wie?

Bedrijven of instellingen die er belang bij hebben om medewerkers met een kwalitatief goed LinkedIn profiel te hebben en de werking van LinkedIn beter willen leren begrijpen. (En welk bedrijf zou daar nu geen belang bij hebben?). Of voor bijvoorbeeld een netwerkclub die haar leden op weg wil helpen naar een professionele LinkedIn-pagina. Daarnaast verzorgen we ook trainingen voor de kandidaten van uitzend- en werving en selectiebureaus!

Verschillende bedrijven en netwerkclubs gingen je reeds voor, zo mochten we workshops, trainingen en masterclasses geven aan oud-wethouders, accountmanagers, ondernemers, verkoopmedewerkers, werkzoekenden en entrepreneurs. Dat deden we onder andere in opdracht van: 50 Company, Hormes Bouwmarkt, RIN B.V., BNI Traianus, Mercator Businessclub, Zeelenberg en Ronde Tafel 11.

Meer weten?

Wil je meer informatie over een LinkedIn Workshop of een afspraak inplannen? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.