Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

In principe ben je wel bekend met LinkedIn en heb je ook wel het idee dat er toegevoegde waarde in zit. Helaas blijkt niet iedereen binnen het bedrijf zo druk ermee. Een gemiste kans? Nou is het ook wel begrijpelijk; iedereen is druk. Daarbij, het is wel zo handig dat men zich bezig houdt met daar waar ze voor betaald worden. Maar toch…

Je hoopt dat elke werknemer trots is op het bedrijf waar zij of hij werkt. Meestal is dat ook wel het geval, het kan alleen wat meer uitgedragen worden. Op een professionele wijze natuurlijk. LinkedIn is daar de uitgelezen plek voor. Linken aan de bedrijfspagina, delen van berichten, maar in de eerste plaats een fatsoenlijk profiel met, wederom, de professionele uitstraling. Het gesprek bij de koffieautomaat hierover levert meestal niet zoveel op, net zo min als de alinea in de interne nieuwsbrief. Tijd voor iets anders dus; faciliteer de collegae!

Basisvaardigheden LinkedIn

Met de training basisvaardigheden LinkedIn van Blickfång Communicatie zorgen wij ervoor dat de medewerkers snel up-to-speed zijn. We letten op diverse punten die we gezamenlijk aanpakken met als gevolg; meer succes!

Profiel
Je krijgt maar een kans om een eerste indruk te maken. Dus ook op LinkedIn. Een goed profiel wordt goed gevonden, straalt professionaliteit uit en dat schept vertrouwen.

Netwerk
Je netwerk is groter dan je denkt. Hoe inventariseer je dat, hoe vind je jouw contacten op LinkedIn en hoe benader je die het beste. Een groter netwerk zorgt voor een groter bereik!

Vertel
Zorg ervoor dat je wat te vertellen hebt. En nee, dat is dus niet steeds de nieuwste aanbieding! Het is belangrijk  dat de content  die je deelt waardevol is voor jouw netwerk. Hoe doe je dat?

Succes
Een goed profiel met een mooi netwerk voorzien van goede content leidt tot meer aandacht. Je laat zien dat jij weet waar je over praat. Jouw netwerk weet waar ze jou voor moeten hebben! Gevolg; succes!
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en we gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jou, de collegae en het bedrijf zo goed mogelijk kunnen helpen! Overigens verzorgen we deze trainingen ook voor netwerkclubs, relaties van een bedrijf, werving- en selectiebureaus en ga zo maar door. Ook het verzorgen van een masterclass voor deze groepen is zeker aan Blickfång besteed!