Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

Afgelopen vrijdag, 3 augustus 2018, is Arjan Moerman namens Blickfång Communicatie toegetreden tot het ondernemersnetwerk van BNI Traianus. Een netwerk van zo’n 40 ondernemers die elke vrijdagochtend bij elkaar komen in Stadion De Goffert.

“Bij BNI bundelen ondernemers uit de regio hun krachten en komen, zoals gezegd, wekelijks bijeen. Het krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan zo verkoopteam, prijst je diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat je omzet sterk kan groeien. Eenvoudig, maar bijzonder effectief.” zo geeft de overkoepelende organisatie zelf aan. In het verleden was Arjan al eens gedelegeerd lid geweest en afgelopen jaar heeft hij meerdere malen gefungeerd als vervanger van een lid als deze verhinderd was.

Er zijn aardig wat zogenaamde chapters van BNI, maar de keuze voor Traianus is een hele bewuste; behalve dat de sfeer binnen dit netwerk uitstekend en constructief is, werd Traianus het beste BNI chapter van Nederland over heel 2017. In het ruim 10-jarig bestaan heeft deze chapter zo’n 16 miljoen aan omzet aan elkaar gegund. De formule kan dus met recht succesvol worden genoemd. Aangezien BNI binnen een chapter alleen unieke ondernemers toelaat, neemt Arjan de plek in voor social media expert, deze branch is dus vanaf nu ‘bezet’.

BNI Traianus is nog op zoek naar diverse branches die haar netwerk willen komen versterken en organiseert daarom op 14 september 2018 een zogenaamde bezoekersdag (zie onderstaande afbeelding). Wil je hierbij aanwezig zijn, of een keer een reguliere bijeenkomst bijwonen, stuur ons dan even een berichtje en we introduceren je graag.