Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

In februari 2019 is Arjan Moerman toegetreden tot het bestuur van de stichting Centrum Management Wijchen (CMW). Hij volgt hiermee Jeroen de Laat op die namens het bestuur van MKB Wijchen afgevaardigd was om als lid zitting te nemen in het bestuur van CMW.

MKB Wijchen vertegenwoordigt hiermee de ondernemers die aangesloten zijn bij de vereniging, maar natuurlijk ook het algemene belang van alle ondernemers. Iedereen die zich in Wijchen centrum vertoeft, of hij hier nu woont, werkt, winkelt of uitgaat, moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilig centrum. Wijchen= (de merknaam waar CMW naar buiten treedt) wil daar samen met de gemeente en de ondernemers voor zorg dragen. Arjan wil zich hier graag mede voor in zetten.

Centrum Management Wijchen

Het Centrum Management Wijchen is een samenwerkingsverband van diverse partijen in het centrumgebied van Wijchen, met als doel het economisch functioneren van het centrum te versterken. Het Centrum Management Wijchen bestaat uit een bestuur, een centrummanager, straatvertegenwoordigers en zes werkgroepen. Meer informatie over het bestuur kan je vinden op de website.