Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

Ruim anderhalf jaar geleden startte Arjan met Blickfång Communicatie vanaf de zolderkamer dan wel de keukentafel. Als startende ondernemer drukt dat de investeringen, maar ondertussen werd het tijd voor een volgende stap. 

Op 1 april (nee geen grap) was het zover; na het vele gereis kan Blickfång Communicatie nu de klanten of netwerkrelaties op een professionele plek ontvangen, in plaats van de keukentafel. En niet op zomaar een plek. Omdat Arjan ook voorzitter van MKB Wijchen is had Wijchen vanzelfsprekend de voorkeur om een professionele werkplek te vinden. Na verschillende opties te hebben bekeken is het een mooi pand op bedrijvenpark Bijsterhuizen geworden.

Bijsterhuizen

Bijsterhuizen (op de grens van Wijchen en Nijmegen) is een van de grootste bedrijvenparken in de regio en een prima bereikbare locatie. Zowel de A73 als de A50 zijn binnen 5 minuten onder bereik. Het pand waar Blickfång nu gevestigd is ligt aan de Wijchense kant en is tevens de uitvalsbasis voor meerdere bedrijven. Een prima locatie dus waar onderling ook van elkaars netwerk gebruik gemaakt wordt.

Wil je een keer komen kijken? Je bent van harte welkom op Bijsterhuizen 2414!