Jouw online positie

wij zorgen dat de blik op jou wordt gericht

Namens Blickfång Communicatie is Arjan Moerman toegetreden tot het team van coaches bij WaalbrugWire. Dit dankzij het enthousiasme van initiatiefnemers WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en Projectbureau ARC. 

WaalbrugWire wil haar ICT-talenten inzetten om bedrijven naar het volgende ICT-niveau te brengen. De initiatiefnemers willen op deze manier de talenten een springplank bieden. Samen met verschillende bedrijven sponsoren zij, ook door coaching, WaalbrugWire. Zo kunnen de medewerkers via projecten en detachering nieuwe ervaring opdoen en daarna een volgende stap in hun carrière zetten.

WaalbrugWire BlickfangcommunicatieCoaching WaalbrugWire

Blickfång Communicatie gaat een bijdrage leveren door de medewerkers van WaalbrugWire te helpen met onder andere hun LinkedIn-profiel. Hiermee wordt het CV van de kandidaten weer up-to-date, ook online. Ook de inrichting van de bedrijfspagina op LinkedIn is hierbij belangrijk. De kandidaten kunnen zo laten zien dat ze ook ervaring op hebben gedaan bij dit bedrijf. Een en ander gaat hen helpen met de volgende stap in hun carrière.

“Om diverse redenen dan ook hebben veel mensen bij het vinden van een nieuwe uitdaging LinkedIn niet als prioriteit.” aldus Arjan Moerman. “Het is een kleine moeite om hierbij te helpen. Aschwin Geerts van ARC heeft op meerdere plaatsen in Nederland vergelijkbare projecten succesvol opgezet. Ik ben erg blij dat hij met zijn enthousiasme mij heeft uitgedaagd om mee te doen! De ICT-talenten van WaalbrugWire zijn professionals, die met deze werkervaring de kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Door ze te helpen met LinkedIn, maar ook als sparringspartner ze te coachen, worden die kansen alleen maar groter. Dat verdienen ze!”